Noodweer tegen klimaatplakkers: ‘migratie-achtergronders’ dralen niet lang

Door: Redactie ZUERST!

Berlijn. Voor de groenlinkse mainstream is dit een reëel doelstellingsconflict: met wie dient men solidair te zijn? Zoals aangetoond in een video raakten thans in Berlijn linkse ‘klimaatplakkers’ en resolute ‘migratie-achtergronders’ met elkaar in conflict. De klimaatsekte “Laatste Generatie” blokkeerde op de gebruikelijke manier een kruispunt. Gemotoriseerde deelnemers aan het verkeer, te oordelen naar hun uiterlijk en accent mensen met een migratieachtergrond, hadden hiervoor weinig begrip: ze grepen kloek in en sleurden de klimaatplakkers vastberaden de rijweg af.

Het voorval is te zien op een video van de ” Laatste Generatie en doet de ronde op Internet: Onder de in beeld gebrachte automobilisten zijn onder andere een vrouw en een koerier van de Duitse Post te zien, die niet dralen en de klimaatplakkers relatief ruw aan de kant werken.

De video laat details zien. Terwijl de getergde automobilisten dingen schreeuwen als: “We moeten naar ons werk! Donder op!” of “Wij hebben het druk!”, probeert de cameraman van de “Laatste Generatie” ertegenin te brengen: “Dat is fysieke mishandeling, hou daarmee op.” De video eindigt abrupt, als een man op de filmer afkomt en vraagt: “Waarom film je mij?! Kappen daarmee.”

Naar het oordeel van juristen is hhet wegsleuren van blokkeerders niet strafbaar; het valt onder noodweer. (rk)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2022/12/15/notwehr-gegen-klima-kleber-migrationshintergruendler-fackeln-nicht-lange/