De vuistslag van Bonn is een vuistslag tegen ons allemaal geweest!

Door: Mario B.

En wederom heeft de lelijke tronie van de Islam zich afgelopen zaterdag in Bonn geopenbaard in de vorm van een rechtstreekse aanval op Michael Stürzenberger ( https://www.pi-news.net/2022/12/ab-13-uhr-live-islamaufklaerung-mit-stuerzenberger-co-in-bonn). Aldaar heeft een Moslim-met-Palestijnse-vlag Michael Stürzenberger in het gezicht geslagen. Evenwel was deze vuistslag niet slechts een vuistslag in ZIJN gezicht,, het was tevens een vuistslag in MIJN gezicht, zowel als in de gezichten van alle andere Duitse burgers.

Deze aanval, net als et agressieve, antidemocratische en intolerante gedrag van andere aanwezige Moslims doet een ongewisse en gevaarlijke toekomst vermoeden. Dit vooruitzicht dient ons eindelijk wakker te schudden, wanneer wij onze humanistische waarden en onze geciviliseerde manier van leven willen bewaren en verdedigen. Ook diegenen, die door de “woke” wangeest van ons tijdperk in slaap zijn gesust, dienen wakker te worden. Nog is er niets verloren.

Het tijdperk-Merkel was al een zware regenval. Maar nu zijn we beland in een ontzaglijke stortbui, veroorzaakt door een regering, die kennelijk met vuur en ijver werkt aan de ultieme ondergang van onze samenleving. En het is ons legitieme recht, ja, zelfs onze verdomde rechtmatige burgerplicht, om een tekortschietende en incompetente regering te bekritiseren en haar uiteindelijk bij de volgende parlementsverkiezingen hiervoor de rekening te presenteren. Want: Zo kan het met deze asiel- en migratiehorror uit eigen keuken niet langer!

Veel mensen in Duitsland bezien inmiddels de immigratie naar Duitsland zeer kritisch. Ca. 47 procent van de Duitsers stemde in een enquête van het opinie-onderzoeksinstituut YouGov in opdracht van de DPA in met de stelling, volgens welke “immigratie hoofdzakelijk op Duitsland een negatieve invloed heeft” en de Duitse regering de immigratie dient te bemoeilijken. De politiek van de verkeerslicht-regering met betrekking tot de migratie komt er alles bij elkaar niet goed vanaf, want 61 procent heeft haar beoordeeld als slecht, waaronder 28 procent zelfs als zeer slecht en 27 procent als goed of tamelijk goed (bron: https://www.welt.de/politik/deutschland/article242745883/Migration-Viel-Kritik-an-der-Zuwanderungspolitik-der-Regierung.html. Dat is goed en wel, maar hierbij mogen wij de noodzakelijke repatriëringen vergeten.

In de bij de Livestream parallel geschakelde chat https://youtu.be/EdJNioR3x6A dacht een deelnemer, dat na de vuisten, de messen en uiteindelijk de kogels zoden volgen. Met deze vrees ben ik het absoluut eens. Wat moet er eerst allemaal nog gebeuren? Moet eerst ons bloed vloeien, eer ons eindelijk een licht opgaat over de dwaalwegen van de Islam met zijn toxische “Leer” en zijn religieus-psychopathische protagonisten?

Elke verantwoordelijkheidsbewuste Duitse burger, die deze feitelijke aanval op een Duitse patriot heeft meebeleefd, wordt hierbij opgeroepen, zijn bijdrage te leveren door middel van zg. verbale propaganda. Maar wie doet dit? Die vraag is gemakkelijk te beantwoorden, want wij hebben het zogeheten sneeuwbalsysteem met zijn exponentiële successen ter beschikking. Marketingdeskundigen weten, dat niets beter werkt dan de zogeheten mond-op-mond-propaganda…

De geschiedenis toont aan, dat er steeds weer mensen zijn, die geen van de hunne afwijkende mening willen accepteren en die beantwoorden met moord ( Mahatma Gandhi, Franz Ferdinand enz.). Vandaar, dat Michael Stürzenberger zeer beslist zijn veiligheidsconcept dringend zou moeten verbeteren!

Door: Mario B.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2022/12/der-faustschlag-von-bonn-war-ein-faustschlag-gegen-uns-alle/