“Hier is Reichelt!”: Zo liegt het journaal over geweld van immigranten tijdens de Oudejaarsnacht!

Door: Redactie PI.

De taferelen, die zich tijdens Oudejaarsnacht hebben afgespeeld, zijn niets anders geweest dan een vuurstorm van politiek falen. Precies dit gebeurt er, wanneer men zonder enige controle talloze mensen, die voor onze staat, onze regels, onze wetten, onze politie, onze hulpverleners niets anders dan minachting over hebben.

De waanzin van geweld woedde niet alleen in onze hoofdstad, in Failed State Berlin, maar in steden en straten in heel Duitsland. Eenieder kan erkennen: ns land is veranderd, van zoiets is vroeger nooit sprake geweest. Oudjaar was tot een paar jaar geleden geen wetteloos jachtspektakel met brandende barricades en Politieagenten onder schot. Wie iets anders beweert, liegt tegen ons, teneinde zijn eigen verantwoordelijkheid voor deze verandering te verdoezelen.

Wie zijn dus deze mensen, die tijdens de Oudejaarsnacht de hel ontketend hebben? Ieder mens in dit land kent het antwoord: Jonge Arabische mannen: Jonge mannen met migratieachtergrond. Jonge mannen, die in de laatste zeven jaar naar ons toegekomen zijn. Off die in dit land werden geboren, maar maar niet met zijn waarden zijn opgegroeid. Dit is geen racisme, dit is de realiteit.

Wie nu spreekt over vuurwerkverbod, wil alleen maar niet praten over diegenen, die vuurwerk afschieten op mensen, op ordebewaarders en hulpverleners.

(Tekst overgenomen van “Hier is Reichelt!”)

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/01/achtung-reichelt-so-luegt-die-tagesschau-ueber-gewalt-von-migranten-in-der-silvesternacht/