Thüringen: Linkse scene openlijk terroristisch

Door: Manfred Rouhs.

In de Pestalozzistraat in Erfurt hebben op 12 januari tegen 9 uur ’s morgens meerdere zelfbenoemde “Antifascisten” een man uit de rechtse kring op straat overvallen en hem, kennelijk met de bedoeling, hem te doden, met een hamer op het hoofd geslagen, nadat hij al gevallen was en op de grond lag. Een door de politie verspreide opsporingsvideo toont een deel van de overval, de slagen met de hamer op het hoofd van de op de grond liggende persoon inbegrepen.

De politie speurt met een fantoombeeld en met de hier getoonde video-opnames naar de daders. Zij deelt mee ,dat er bij elkaar bij de overval twee mannen in de leeftijd van 24 en 34 jaar voor een deel zwaar gewond zijn geraakt. Alle daders zijn op de
vlucht. Arrestaties zijn er tot nu toe niet geweest

Niet uitgesloten kan worden, dat medewerkers in ambtelijke functies de daders van Erfurt mogelijk de daders van Erfurt een beschermende hand boven het hoofd houden. Vertegenwoordigers van de parlementaire partijen SPD, Groenen en en De Linksen hebben decennialang steeds opnieuw openlijk samen met de Antifa opgetrokken en sympathiseren blijkbaar met hun methodes. Waar dergelijke partijen de Minister van Binnenlandse Zaken leveren valt niet met zekerheid te rekenen op een effectieve strafrechtelijke vervolging van de desbetreffende gewelddadigheden.

Alle militante politieke scenario’s zowel links als rechts, zijn geïnfiltreerd door medewerkers van de Geheime Diensten. Aldus weten de Diensten niet slechts, maar tevens, wie er op 12 januari in Erfurt heeft toegeslagen. Het benutten van dergelijke vindt plaats volgens politiek opportunisme.

De “Antifa”valt in de verkiezingsstrijd steeds opnieuw mensen aan,, die openlijk optreden voor de AfD. Representanten van FDP, CDU, en CSU worden daarentegen – hoewel zij door de “Antifa” in bepaalde gevallen eveneens worden weggezet als “Nazi’s”- opvallend vergoelijkt.

Ook deze merkwaardige terughoudendheid bij overvallen op mensen spreekt voor een tenminste indirecte coöperatie van de “Antifa” met de gevestigde partijen, die in het politieke dagelijkse leven profiteren van de bereidheid tot geweld van deze ‘scene’ in de zin van concurrentie-afweer.

Door: Manfred Rouhs.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/01/thueringen-linke-szene-offen-terroristisch/