Nieuwe film van Imad Karim over excessen tijdens de Oudejaarsnacht

Door: Michael Stürzenberger.

Zondagmorgen heeft de TV -journalist van Libanese afkomst, Imad Karim, tevens een goede vriend van mij, zijn nieuwe, dure videoproductie “Ik vraag om vergeving – een brief aan Duitsland” openbaar gemaakt.

Hierin gaat het hoofdzakelijk over de gewelddadige excessen tijdens de Oudejaarsnacht en de effecten van de ongecontroleerde massale immigratie vanuit fundamentalistisch-islamitische landen naar Duitsland. Deze trailer (video hierboven)biedt een korte indruk.

De volledige film https://www.youtube.com/watch?v=oVMKtk0rUMk valt te bekijken op het YouTube-kanaal vvan Imad Karim https://www.youtube.com/@tv-journalistimadkarim5008. Intussen heeft dit om en nabij de 29.500 abonnementen. Over de drempel van 30.000 zou thans heen gesprongen kunnen worden, want het volhardende werk van Imad Karim is een abonnement op zijn kanaal waard.

Ook heeft Imad Karim als reactie op het onbegrijpelijke gerechtelijke vonnis van Hamburg https://www.pi-news.net/2022/09/hamburg-stuerzenberger-zu-sechs-monaten-haft-ohne-bewaehrung-verurteilt/ in september het afgelopen jaar met de modern- georiënteerde Australische Imam Dr. Mustafa Rashed, zelf een bekritiseerder van de politieke Islam, een video-interview https://www.pi-news.net/2022/09/australischer-imam-kritisiert-skandal-urteil-gegen-stuerzenberger/ gehouden.

Dr. Rashed kan het vonnis van de Hamburger rechter Engel, die mij in alle ernst tot een half jaar onvoorwaardelijk (!) heeft veroordeeld, absoluut niet navoelen.

Het jaar 2023 wordt ook het jaar zijn van twee beslissende rechtszaken in Hamburg en Augsburg, waarbij het gaat om de toekomst van de kritiek op de Politieke Islam in Duitsland. Het komt er op aan, om alles in beweging te brengen,, opdat deze schandalige vonnissen in Hoger Beroep worden gewijzigd.

Door: Michael Stürzenberger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/01/neuer-film-von-imad-karim-ueber-exzesse-in-silvesternacht/