“Hier is Reichelt!”: Slachtoffers Islamterreur rekenen af met ‘Tagesschau’

Door: Redactie PI.

Terreur in de Heilige Stad! Islamitische aanvallen op biddende Joden in Jeruzalem – In Duitsland echter, wordt het geweld van de Palestijnen gerelativeerd. Buitenlandse Zaken schrijft over een “spiraal van geweld” en in een commentaar van ‘Tagesschau’ werd zelfs beweerd, dat de Terreur de Israëliërs “van pas komt”.

“Hier is Reichelt!”-verslaggever Max Mannhart was in Israël ter plaatse en heeft de nabestaanden opgezocht. De moeder werd in haar ziekbed naar de rouwbijeenkomst gerold, de zoon zegt over zijn vader: “Je hebt je auto midden in de Inferno tot staan gebracht, midden in de terreuraanslag, en je bent uitgestapt, alleen om andere, onschuldige mensen te helpen. Jij hebt je leven gegeven, opdat andere mensen niet worden getroffen.

En hoe denken de slachtoffers van de terreur over de summiere berichtgeving in de ‘Tagesschau’? Een vrouw verklaart, dat haar familie vanwege de Shoa niet meer in Duitsland woont. De gedachte, dat “terreur voor een paar Israëliërs gunstig is”, is fundamenteel onjuist: “Terreur is voor geen enkel land gunstig, niet voor de VS, niet voor Duitsland, niet voor Turkije – Nergens is terreur gunstig.”

Een lid van het Israëlisch Parlement, de Knesseth, is eveneens ter plaatse aanwezig, teneinde zijn deelneming te betuigen, en laat zich kritisch uit: “De Duitse regering betaalt geld aan anti-Israëlische groeperingen.”

Door: Redactie PI
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/02/achtung-reichelt-islamterror-opfer-rechnen-mit-tagesschau-ab/