“Vluchtelingen”-hulpverlener spreekt klare taal: ‘Witte’ Duitsers moeten verdwijnen

Door: Redactie “ZUERST!”

Dresden. Met Axel Steier, medeoprichter, voorzitter en woordvoerder van de vluchtelingenhulp-organisatie “Mission Lifeline” heeft opnieuw een prominente acteur van het migratiegebeuren zich uitgelaten over de doelstellingen van zijn bezigheid. Het gaat hierbij niet om bv. solidariteit of hulpverlening, maar om het opzettelijke en duurzame terugdringen van ‘witten’ in Duitsland.

Op 12 januari om 11 uur 42 heeft Steier getwitterd: “Iedereen hoopt op verbetering, op een einde aan racisme en afschermingspolitiek. Ik vrees dat het daar niet van komt, zolang Duitsland bestaat [sic; red.]. Dat is allemaal zo verstevigd en verankerd in de vastgelegde structuren, dat is niet op te lossen met hervormingen.”

Hierop werd aan Steier gevraagd, waarom de “vluchtelingen” naar Europa moesten worden gebracht, Steier antwoordde: “Nou, omdat wij dat zo willen. Wij zullen aan het langste eind trekken. Spoedig is het afgelopen met het vrolijke leventje als bleekscheet!”

Daarop nam een criticus het woord en vroeg: “Dus wat u voor uzelf en andere mensen in Duitsland graag wilt, is een problematisch leven, vol onzekerheden, instabiliteit, agressie en geweld tegen zowel autochtonen als migranten in de derde en vierde generatie?”

Letterlijk antwoord van Steier: “Nee, vroeg of laat zal er geen sprake meer zijn van bleekscheten, omdat hun nakomelingen binnen 50 tot 100 jaar (blijkbaar anders, dan u) voor een levensgezel(lin) kiest, die niet ‘wit’ is. de déhomogenisatie van de samenleving komt naderbij. Ik ondersteun dat met mijn werk.”

N. B.: Wat betreft Steier zijn Duitsers “bleekscheten”. Het opnemen van “vluchtelingen” uit niet-Europese staten leidt tot en “déhomogenisatie” van de samenleving, waarmee bedoeld wordt, dat er binnen een bepaald tijdsbestek geen sprake meer is van “witte” Duitsers. (rk)

Door: Redactie “ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2023/02/05/fluechtlingshelfer-spricht-klartext-weisse-deutsche-sollen-verschwinden/