Kassel: Serie-delinquent Kamil A. verkrachtte zwangere vrouw op het kerkhof

Door: ALEX CRYSO

Alles bij elkaar moet de 29-jarige” Duitser” binnen enkele maanden vijf mensen hebben verkracht https://www.bild.de/bild-plus/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/kassel-der-sex-teufel-vom-freidhof-soll-fuenf-menschen-vergewaltigt-haben-82866786.bild.html, waarbij, naast drie andere vrouwen, tevens een man is inbegrepen. Thans zit Kamil A. in voorarrest.

Al van jongs af aan lijkt de integratie bij hem niet veel te hebben kunnen uitrichten. Hoewel hij ter wereld kwam in het noordhessische Kassel, het Duits zogezegd zijn moedertaal werd en hij opgroeide in het midden-Europese systeem, beging de dader reeds op 12-jarige leeftijd strafbare feiten: Onder andere diverse seksuele delicten, gewapende diefstallen, het toebrengen van lichamelijk letsel en afpersing door beroving.

Voor de rechtbank zal Kamil zich binnenkort moeten verantwoorden voor tien andere delicten, waaronder de vijf genoemde verkrachtingen. Alle daden vonden plaats binnen het tijdsbestek februari-juli 2022. Vooral de omgeving van het hoofdkerkhof in het noorden van Kassel werd het favoriete territorium van de 29-jarige.

Bij de eerste twee verkrachtingen suggereerde de dader o. a. een noodsituatie, teneinde op die manier in de woningen van de vrouwelijke slachtoffers binnen te komen. Bij het volgende seksuele misbruik vergreep hij zich aan een 70-jarige gepensioneerde. Daarna volgde de verkrachting van de zwangere vrouw op het kerkhof https://www.focus.de/panorama/welt/tatort-friedhof-mutmasslicher-serienvergewaltiger-aus-kassel-festgenommen_id_185620715.html, waar bij Kamil opnieuw met allerlei geweld zijn geluk op weg hielp. Zijn jongste slachtoffer was pas 19 jaar oud, het oudste 84. In een disco vergreep Kamil zich tenslotte aan een man, die hij het toilet in duwde en onder bedreiging met lichamelijk geweld tot seksuele handelingen dwong.

Op juli 2022 werd de intensieve dader eindelijk gearresteerd. Die dag had de Moslim zelfs nog twee andere delicten begaan: Allereerst ontfutselde hij een 80-jarige gepensioneerde vrouw met geweld haar handtas, vervolgens volgde hij een 70-jarige vrouw tot op het kerkhof, om haar eveneens te verkrachten en te beroven. Hoewel de speekseltest en de beschrijving van de dader klopten, werd Kamil vervolgens weer vrijgelaten.

Dat Kamil een één-eiïge tweelingbroer heeft, Die woonachtig is in Bazel, heeft het onderzoek bemoeilijkt, omdat de tweeling-DNA’s zogenaamd niet uit elkaar gehouden konden worden. Op 4 augustus 2022 volgde de tweede, nu definitieve arrestatie.

Door: ALEX CRYSO.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/02/kassel-serientriebtaeter-kamil-a-vergewaltigte-schwangere-auf-friedhof/