Oostenrijk laat klimaatplakkers eenvoudigweg plakken, waar ze zich vastgeplakt hebben

Door: Bettina Sauer.

“Plakken en laten plakken” vrij naar dit motto laat de Oostenrijkse politie de doorgedraaide klimaatplakkers vastgeplakt zitten, waar ze zich hebben vastgeplakt en verwijdert de klimaatterroristen niet meer van de straat. Het krankzinnige resultaat: De Laatste Generatie beklaagt zich bitter, dat ze eenvoudigweg vastgeplakt worden “achtergelaten”.

De klimaatplakker-gekkies bestoken in buurland Oostenrijk de burgers sinds maanden met precies dezelfde terreur als bij ons en plakken zich aan de straten vast, teneinde deze te blokkeren.

Naar het schijnt, is de Oostenrijkse politie evenwel in de omgang met de krankzinnige klimaatplakker-terroristen an tactiek veranderd. De oplossing is zo simpel: De politie maakt de vastgeplakte ‘jatjes’ van de klimaat-hysterici niet meer van de straat los, maar laat de gasten vastgeplakt zitten, waar ze zich hebben vastgeplakt.

De reactie van de aldus aan hun lot overgelaten vastgeplakten: Zij beklagen zich hierover luidkeels en jammeren: “De politie laat opzettelijk mensen achter op een schildersbrug boven de randweg. Mensen, die zich nu juist inzetten voor de overlevingskansen van ons allemaal.”
https://twitter.com/letztegenAT?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1627606113880342529%7Ctwgr%5Eca7599373315ea87b0d2b2c715fad727b705ccf7%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fjournalistenwatch.com%2F2023%2F02%2F21%2Foesterreich-laesst-klima-kleber-einfach-da-kleben-wo-sie-sich-festgeklebt-haben%2F

De reactie – vermoedelijk onder het motto “Plakken en laten plakken”- van de van gender doordrenkte politie van het door Rood geregeerde Wenen:

“Vrouwelijke collega’s (tevens opgeleide ambulance-medewerksters) blijven in de buurt. Mocht men zichzelf niet kunnen bevrijden, dan is het uiteraard aan ons, te zorgen, dat de verantwoordelijke reddingsdienst, de EAH ISd. par. 19 SPG wordt ingeschakeld.”

Op Internet is voor het grootste deel instemming te zien, dat idioten, die zichzelf volledig bewust in een bepaalde situatie hebben gebracht, er ook de verantwoording voor dragen, zichzelf er weer uit te bevrijden:

“Waarom schuiven jullie de schuld op de politie? Je hebt je zelf in deze situatie gebracht, en jezelf en anderen ermee in gevaar gebracht. Je doelstelling alweer geschaad.”

“Ik ben ervan overtuigd, dat jullie echt ongelofelijk dom zijn. Wat heeft deze actie voor zin? Jullie klimmen ergens op, plakt je vast en verlangt vervolgens, dat de politie je ervan afhaalt? Waarom zouden ze? JULLIE hebben jezelf daar toch vastgeplakt? Wat verbijsterend naïef…”

“Jezelf vastplakken en dan heibel maken, omdat niemand jullie meeneemt? Ik kom niet meer bij van het lachen.”

“Had de politie fopspenen moeten meebrengen, of wat willen jullie van ze?”

“Huh? ergens op klimmen en dan jammeren, omdat niemand je er af haalt? Wat dacht je van omlaag klimmen? of moet er èrgens toch nog wel sprake zijn van een speciale politieafdeling, zodat het media-voordelige beelden oplevert?”

Door: Bettina Sauer.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://journalistenwatch.com/2023/02/21/oesterreich-laesst-klima-kleber-einfach-da-kleben-wo-sie-sich-festgeklebt-haben/