Duitsland verarmt, migranten pronken met dure luxe-sleeën

Duitsland verarmt, migranten pronken met dure luxe-sleeën

Door: Alex Cryso.

Terwijl steeds meer Duitsers armer worden, in de winter niet meer kunnen stoken en om ecologisch-ideologische redenen naar het openbaar vervoer worden gedwongen, tonen onze prachtstukken, waar de nieuwe welstand zich in werkelijkheid ophoudt: zondagavond nog https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/mit-autos-im-wert-von-700-000-euro-polizei-stoppt-protz-hochzeitskorso-am-kudamm-83109022.bild.html Kwam het op de Kurfürstendamm in Berlijn tot een zoveelste openlijke bespotting van het gastland, toen de politie een bruiloftsstoet moest stoppen, wiens materiële waarde letterlijk uit z’n voegen barstte.

Volgens het motto ” ’s middags de Sociale Dienst, ’s avonds spijbelen van de cursus Duits, ’s nachts met de Ferrari en de poen aan de zwier” werden luxueuze auto’s met een gezamenlijke waarde van om en nabij de 700.000 euro geregistreerd. Hieronder een Audi R8 Spyder (150.000 euro), een Jaguar en een Mercedes F-type (72.000), een Mercedes AMG G63 (152.000 euro), een Mercedes S63 (200.000 euro) en een Mercedes C63s (136.000 euro). In beslag genomen werd desondanks geen van de voertuigen, na drie uur was de controle ook alweer beëindigd.

Half februari was er sprake van een soortgelijk tussentijds voorval, https://www.bild.de/regional/berlin/berlin-aktuell/remmo-clan-protzt-mit-edelkarossen-bei-hochzeit-in-berlin-82930128.bild.html, toen de hoogcriminele Remmo-clan een ander pronkzuchtig bruiloftskonvooi manifesteerde, teneinde de Neu-Köllners te laten zien, wie de nieuwe crème de la crème is (video hierboven.). Geparadeerd werd er met een Rolls Royce, zowel als met voertuigen van het merk Lamborghini, Porsche, Audi R8, naast Mercedes-fabricaten in de G-klasse. Naast een omvangrijke geluidsoverlast werd tevens de verdenking van een illegale autorace geuit.

In verband met een verdere politiecontrole hadden bruiloftsgasten hun rode Lamborghini op straat geparkeerd en het scenario te voet verlaten. Andere deelnemers werden agressief tegenover de agenten, over een vlucht bij een verkeersongeluk in verband met de optocht is er daarnaast het bericht van een noodsituatie op de Stadssnelweg A100.

Door: Alex Cryso.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/03/deutschland-verarmt-migranten-protzen-mit-teuren-luxuskarossen/