Weense FPÖ wil Drag-Queen-Shows verre houden van kinderen: “Transgender-waanzin”

Door: Redactie ZUERST!

Wenen. De FPÖ Wenen heeft voor zichzelf een nieuw prikkelend onderwerp ontdekt: Ze staat nu op tegen de uit de hand lopende trensgender-propaganda. In het Weense deelstaatparlement hebben de FPÖ ‘ers daarom een speciale zitting belegd over het onderwerp: “Bescherming van de jeugd mag niet worden verkwanseld door sponsoring van de stad Wenen!” Het gaat er de FPÖ daarbij om, dat het houden van zogenoemde ” Drag-Queen-Shows” voor kinderen aan banden wordt gelegd: “Deze transgender-waanzin waait steeds meer over vanuit de VS naar Europa.” Ter bescherming van de kinderen dient er “snel te worden gehandeld”.

Ter onderbowing verwijst de Weense FPÖ-leider Nepp op een manifestatie in april voor kinderen vanaf vijf jaar. Dat de SPÖ en de NEOS er blijkbaar geen probleem mee hebben, dat als vrouwen verklede mannen voor jonge mensen optreden, maakt Nepp kwaad: “Een dergelijke manifestatie werd van de kant van de rozerode stadsregering nota bene gesponsord met het belastinggeld van de Weners in het kader van Pride Month 2022.”

Nu is er “massief verzet aangekondigd tegen deze seksualiseringspropaganda voor kleine kinderen”, benadrukte de topfunctionaris van de FPÖ. Niemand mag “goedmenselijk” een seksuele oriëntatie opgedrongen krijgen. Kinderen zouden niet met de onzin mogen worden geïndoctrineerd, dat er meer dan twee seksen zouden bestaan, en dat ze elk moment van sekse zouden kunnen veranderen.

Bij de speciale zitting wil men een voorstel doen voor een verbod op Drag-Queen-Shows voor kinderen in het kader van kinder- en jongerenbeschermingsdoeleinden. “Enkele Amerikaanse staten, zoals Tennessee, hebben deze kinderbeschermingsmaatregelen al in praktijk gebracht. Ook in Wenen met,, ter bescherming van de kinderen, snel worden gehandeld”, zo beargumenteren de FPÖ ‘ers. Van een vastgestelde datum voor de speciale parlementaire vergadering is nog geen sprake. (mü)

Door: Redactie ZUERST!
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://zuerst.de/2023/03/16/wiener-fpoe-will-drag-queen-shows-von-kindern-fernhalten-transgender-irrsinn/

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.