“Hier is Reichelt!”: Het einde van de Groene ideologie

Door: Redactie PI.

De Groenen spreken het liefst over “een stap vooruit”. Hiermee bedoelen zij het einde aan het leven, zoals wij het graag zien.

Niemand heeft vertrouwen in een partij, die ons onze verwarmingen wil verbieden, opdat hun ideeën functioneren. Het gedachtengoed van het Groene eco-socialisme stort voor ons aller ogen in. Wat u sinds jaren in nagenoeg ALLE media is verteld, klopte eenvoudigweg niet:

Nee, de Groene partij spreekt niet voor de jongere generatie. Nee, de mensen in ons land zijn niet bereid, hun welstand op te offeren vanwege de horror-prognose over een klimaatcatastrofe.

Nee, niemand ervaart het als een stap vooruit om aan de leiband lopen van de Groene Partij. Nee, niemand is er vóór om ons ’s nachts onze verwarmingen te verbieden. Nee, de verbrandingsmotor is niet de onherroepelijke dood van onze kinderen, maar de reden, dat ze opgroeien in welstand.

Habeck wil het hele land, “alle levensgebieden”, zoals hij het noemt, onderwerpen aan zijn politieke ideeën. Hij deelt het land op in hen, die vooruitgang willen, en degenen, die de vooruitgang in de weg zitten. Die worden door Habeck veracht. “Vooruitgang” is het Groene woord voor verboden.

(Tekst overgenomen van “Hier is Reichelt!”)

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/03/achtung-reichelt-das-ende-der-gruenen-ideologie/