“Hier is Reichelt!”: Baerbock verwijst naar Kenia als voorbeeld voor ons


Door: Redactie PI.

Twee decennia lang heeft men ons verteld, dat onze veiligheid aan de Hindukush werd verdedigd, alleen om vervolgens te vlchten uit Afghanistan en een allerzwaarst bewapend leger van Islamisten achter te laten, volledig uitgerust met westers wapentuig.

Thans wordt ons verteld, dat onze veiligheid in onze verwarmingskelders zou worden verdedigd. Die uitlating klinkt zo onnozel en bizar, dat men haar totaal niet kan geloven, maar ze is metterdaad zo gevallen. Als un geen verwarmingspomp laat invouwen brengt u ons land in gevaar. Dit beweert onze minister van Buitenlandse Zaken en de uitvindster van de feministische buitenlandse politiek: Annalena Baerbock.

Weliswaar hebben wij in Duitsland geen functionerende pantservoertuigen meer, ons leger is niet langer in staat om ons en ons land te verdedigen, ondanks de miljarden en nog eens miljarden aan belastinggeld, die wij allen er aan betaald hebben. Maar thans hebben wij Annalena Baerbock, die onze verwarmingskelders inricht.

Vanaf 2024, zo is nu besloten,, zal er de facto sprake zijn van een verbod op nieuwe gasverwarmingsinstallaties. Wie in zijn huis een verwarming moet vervangen, moet vanaf volgend jaar een warmtepomp laten inbouwen.

Warmtepompen zijn net als de Groene Partij: In het beste geval produceren ze hete lcht, maar vooral zijn ze ontzaglijk duur en voor de levensomstandigheden van de meeste mensen in dit land volkomen ongeschikt, behalve voor rijkelui met een milieu-fetisj …

(Tekst overgenomen van “Hier is Reichelt”)

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/04/achtung-reichelt-baerbock-nennt-kenia-als-vorbild-fuer-deutschland/