Horror-cijfers uit NRW: Acht verkrachtingen per dag!


https://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2023/04/wuest-696×387.jpg


Door: Redactie PI.

Een parlementaire navraag van de AfD-fractie in Noordrijn-Westfalen toont onverbloemd de gevolgen van de massale immigratie: 2949 verkrachtingen zijn in het afgelopen jaar alleen al Noordrijn-Westfalen aangetoond, verklaart ministerie van Binnenlandse Zaken in zijn antwoord op de navraag van de AfD. Omgerekend zijn dat meer, dan acht verkrachtingen per dag.

Ten opzichte van het voorjaar is het aantal aanzienlijk gestegen met bijna 600 gevallen. De duizenden vrouwen, die, met dank aan de opengrenzen, dit onbeschrijflijke moesten ondergaan, waren niet geholpen met de “armlengte afstand, zoals ooit werd aanbevolen door de Keulse Eerste Burgemeester Henriëtte Reker.

Ook het aantal groepsverkrachtingen (verkrachtingen met meer, dan één dader) is feitelijk geëxplodeerd – van 172 in 2021 naar 246 in 2022 (plus 43 procent). Het door de CDU geleide NRW-deelstaatministerie van Binnenlandse Zaken onder leiding van Herbert Reul wil het alleen niet zo noemen, omdat het begrip “groepsverkrachting” wettelijk niet is vastgelegd.

Uit de misdaadstatistiek blijkt tenslotte niet, of het twee, drie of meer daders waren – maar alleen, of er méér waren. Onafhankelijk van de beschrijvingspraktijk van de CDU weet echter iedereen, die met open ogen kijkt naar de situatie in Duitsland, welke ontwikkeling hier gaande is.

En wel tevens en in het bijzonder dankzij de CDU, die haar huichelachtige kritiek op de toestanden van de immigratie- en veiligheidspolitiek sinds decennia niet laat volgen door consequente daden. In Noordrijn-Westfalen wordt niet alleen de minister van Binnenlandse Zaken, maar ook de minister-president geleverd door de CDU. Die zou dus alle mogelijkheden hebben, om eindelijk consequente uitzettingen in praktijk te brengen en criminaliteit adequaat te bestrijden.

Evenwel geldt voor Noordrijn-Westfalen hetzelfde, als voor alle door de CDU geregeerde deelstaten: In tijden van verkiezingsstrijd doet de CDU zich weliswaar voor als garantie voor de binnenlandse veiligheid, maar qua feitelijk politiek handelen onderwerpt zij zich voortdurend aan de Groenen en de SPD. Met schrikbarende gevolgen voor ontelbare vrouwen, wier noodlot in het kader van een cynische CDU-machtscalculatie op de koop toegenomen wordt.

Door: Redactie PI
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/04/horror-zahlen-aus-nrw-acht-vergewaltigungen-pro-tag/