“Hier is Reichelt!”: Habeck en Scholz maken het stoken onbetaalbaar

Door: Redactie PI.

Niemand geeft het zuur verdiende geld van andere mensen lichtvaardiger, lichtzinniger en meedogenlozer uit, dan diegenen, die tijdens hun leven nooit hebben gewerkt. De grootste en machtigste beweging van werkweigeraars in Duitsland is de Groene Partij.

Nog nooit in de geschiedenis van ons land hebben zoveel vlijtige personen het leven en de dromerijen van zo weinig luie personen gefinancierd als nu, in de Verkeerslicht-beweging.

Onze regering weet heel goed, dat het merendeel van de mensen zich hun waanzinnige verwarmingsplannen niet kunnen veroorloven. Minister-President Michael Kretschmer van Saksen voorziet zelfs “oproer” onder de bevolking.

Zoals alle machthebbers, tot wier bewustzijn het steeds meer doordringt, dat zij de voeling met het volk kwijt zijn, heeft onze respect-regering alleen nog maar spot en minachting over voor de mensen en hun zorgen.

Het meest opmerkelijke voorbeeld is Minister van Woningbouw Klara Reywitz, die doodleuk op TV verkondigt: “Als u zich EEN nieuwe verwarming niet kunt veroorloven, dan koopt u toch eenvoudig TWEE nieuwe verwarmingen!”

Cynischer kan men zich toch niet loskoppelen van de mensen, van de zórgen van de mensen in dit land.

(Tekst overgenomen van “Hier is Reichelt!”)

Door: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/04/achtung-reichelt-habeck-scholz-machen-heizen-unbezahlbar/