Frankfurt: Vader dreigt 15-jarige scheidsrechter te onthoofden

Door: Redactie PI.

Bij een bekerwedstrijd an het C – jeugd-elftal v
an FC Kalbach 1948 tegen Germania Enkheim op 1 mei in Frankfurt escaleerde een wegens gewelds- en andere delicten bij de politie bekende, ogenschijnlijke Mihigru-vader (politiek-correct: “van internationale afkomst”) volledig en uitte, wat zo in zijn wancultuur ten opzichte van “vijanden” algemeen gebruikelijk is.

Na de nederlaag van FC Kalbach, het elftal van zijn zoon, rende de man (48), die al tijdens de wedstrijd door luidkeels etteren tegen de minderjarige scheids- en grensrechters de aandacht had getrokken, het speelveld op en dreigde een 15-jarige scheidsrechter, dat hij hem zou onthoofden. De scheidsrechtersvereniging Frankfurt (SRVGG) heeft op Instagram een video an het gebeuren ge-upload https://www.instagram.com/reel/CrvikU7o6T8/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f0c68f18-4dea-4984-8b28-b31545ff0bcd.

Er zouden woorden gevallen zijn als “Ik sla je kop er af. Ik n… je moeder”. Eerder reeds zou de man dingen als “Jullie hoerenzonen, zijn jullie blind?”, hebben geroepen. Geheel in overeenstemming dus, met wat wij van dit soort gasten inmiddels helaas al gewend zijn. Zelfs begeleiders van het verliezende elftal gaven toe, van de agressieve vader een dergelijk gedrag al te kennen.

De man is aangeklaagd wegens bedreiging en verstoring van de openbare orde. De politie onderzoekt de zaak thans.

Uit ervaring kan er echter nauwelijks van worden uitgegaan, dat voor de reeds eerder veroordeelde agressor al te ernstige consequenties dreigen, ook niet wanneer van de kant van FC Kalbach 1948, van de districtsvoetbalcommissie zowel als van de districtssport-rechtbank “waarneembare consequenties” worden geëist.

Door:: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/05/frankfurt-vater-droht-15-jaehrigen-schiedsrichter-zu-koepfen/