“Zegeningen” van de vaccinatie: Ernstige stijging van kankerdiagnoses bij jongeren, dalende levensverwachting

Door: ‘ Kurschatten’.

Dat de vaccinaties tegen Corona niet alleen niets hebben bijgedragen aan het indammen van het virus, maar zelfs de kwetsbaarheid van het organisme voor infecties verhoogd hebben is intussen zo buitensporig vaak bewezen,, dat het bijna al kan gelden als algemeenheid. Hetzelfde geldt voor de talloze, dikwijls dodelijke bijwerkingen zoals talrijke hartziekten. Nu echter nemen ook de tekenen toe, dat het aantal gevallen van kanker in de laatste twee keer sterk aan het toenemen is – en hiermee wederom opvallend in verband staan met het inzetten van de vaccinatiecampagnes https://tkp.at/2023/05/19/anstieg-der-faelle-von-krebs-bei-juengeren-menschen-in-aller-welt/. Vooral in de leeftijdsgroep van minder dan vijftig jaar valt er een aanzienlijke stijging te constateren. Dit geldt vooral voor darmkanker, maar onder andere ook voor leukemie, long – borst- en prostaatkanker.

Eigenlijk neemt de waarschijnlijkheid om aan kanker te gaan lijden, met de jaren toe. Een dermate groot aantal van ziektegevallen bij jongere mensen is uitermate ongewoon. In de VS en Groot-Brittannië werd dit blijkbaar opgevat als alarmsignaal, en moet bij een controle de financiering van het kankeronderzoek op de eerste plaats komen. In Duitsland valt zoiets natuurlijk niet te verwachten.

Opzettelijk genegeerde verbanden

Iedere aanwijzing voor een verband van geboorten-achteruitgang, toenemende sterftecijfers of het toenemen van kankerdiagnoses met de vaccinaties wordt in dit land opzettelijk genegeerd. Wie het waagt, ook maar te wijzen op de theoretische mogelijkheid van een dergelijk verband, ziet zich vroeg of laat blootgesteld aan de uitgekauwde, multifunctionele beschuldiging van de “complottheorie”.

De sterftecijfers https://tkp.at/2023/05/18/amtliche-daten-belegen-drastischen-rueckgang-der-lebenserwartung-in-den-impfjahren-2021-22/ vanuit Duitsland tonen aan dat er in het eerste Coronajaar 2020 een om en nabij de 0,025 haar hogere levensverwachting was. In het eerste vaccinatiejaar 2021 nam het vervolgens reeds af met 0,060, in het tweede vaccinatiejaar naar om en nabij de 0,24 jaar – een in de geschiedenis van de Bondsrepubliek Duitsland een ongekende achteruitgang. Politiek en mainstream-media stellen zich tegenover deze ontwikkeling blind en doof op. Voor zover men het überhaupt ter harte neemt, zal het waarschijnlijk worden afgedaan als sociaal-aanvaarde sterfgevallen. De slachtoffers en hun radeloze achterblijvers blijven allemaal zitten met de gevolgen van dit misdrijf. (TPL)

Door: ‘Kurschatten’.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://journalistenwatch.com/2023/05/20/segen-der-impfung-massiver-anstieg-von-krebsdiagnosen-bei-juengeren-sinkende-lebenserwartung/

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.