“Hier is Reichelt!”: De Groenen willen bosbranden!

Door: Redactie PI.

De conversiewaarden van de Groene Partij zin dramatisch ingestort. Bij INSA bereiken de milieu-fanatici met 14 procent niet eens meer hun laatste verkiezingsresultaat en liggen ze drie punten achter de AfD op de vierde plaats.

De Groenen zin in paniek. Ze regeren op het verdampen van hun macht, zoals autocraten in paniek altijd reageren: Met cynisme, leugens en dreigementen.

Het Frankurter Algemeen Dagblad doet verslag https://www.faz.net/aktuell/politik/inland/warum-die-graichen-affaere-robert-habeck-noch-nachhaengen-koennte-18901142.html van een vooraanstaande Groene politicus, die met het oog op de slechte conversiewaarden het volgende zegt: “Wie weet, wat er gebeurt, als in de zomer de bossen in brand staan?”

Dit bedoelt hij niet als waarschuwing, maar hoopvol. Vertaald betekent dit zinnetje: De Groene Partij hoopt, in de zomer grote delen van ons land in vlammen te zien opgaan, zodat zij met haar angstretoriek over de klimaatcatastrofe in de enquêtes weer een paar puntjes kan opklimmen.

Dat is het cynisme van de gewetenlozen. De kortste weg in de wereld van de politieke macht is die van de domheid naar de gewetenloosheid…

Door:: Redactie PI.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.pi-news.net/2023/05/achtung-reichelt-gruene-wuenschen-sich-waldbraende/

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.