Mensenrechtenorganisatie IGFM: “De Corona-leugenpropaganda van Peking is ongeëvenaard”

Door: David Berger.

Het communistische regime van de Volksrepubliek China moet verantwoordelijk gesteld worden voor de globale schade door COVID-19 aldus de Internationale Maatschappij voor Mensenrechten (IGFM).

In een openbaar appèl op de Duitse regering en op de leden van het Duitse Parlement schrijft de IGFM: “COVID-19 heeft de hele wereld in angst en wanhoop gedompeld en de wereldeconomie op de rand van de afgrond gebracht. Duizenden en nog eens duizenden mensen zijn gestorven of zullen nog sterven aan de gevolgen van deze zware virusinfectie. De mate van de collaterale schade valt bij lange na niet in te schatten.

Desinformatie- en verdoezelingspolitiek

De oorzaak voor deze wereldwijde catastrofe ligt voor het grootste deel aan de desinformatie- en verdoezelingspolitiek van Peking. Chinese artsen, die na het bekend worden van het eerste besmettingsgeval in Wuhan voor de nieuwe ziekte hadden gewaarschuwd, werden opgeborgen. De media kregen geen toestemming om over de actuele situatie en over de zwaarte van deze infectieziekte te berichten.

Pas zes weken na het eerste besmettingsgeval en nadat om en nabij de vijf miljoen gastarbeiders, studenten en burgers van Wuhan in verband met het Chinese Nieuwjaarsfeest op weg gingen om vrienden en familie over de hele wereld te bezoeken, namen Chinese autoriteiten de eerste maatregelen ter hand ter indamming van het virus.

Maar het Coronavirus was al op pad om China en de hele wereld te overvallen. Een hoog percentage van alle besmettingen had kunnen worden vermeden, als de Chinese regering bijtijds en passend zou hebben gereageerd. In plaats daarvan leidt men uit angst voor macht- en prestigeverlies zowel het eigen volk als de internationale statengemeenschap om de tuin, zelfs op het gevaar af, dat talloze mensen worden besmet en door COVID-19 de dood vinden.

WHO-Secretaris-Generaal Tedros Adhanon praat het communistische regime naar de mond

Als men de Chinese getallen-opgaven moet geloven, dan moeten er tot en met 1 april in heel China 82.400 mensen zijn besmet en 3.300 zijn gestorven. Nieuwe besmettingen zouden er sinds dagen niet meer zijn geweest, en als ze er al geweest waren, zouden ze door binnenkomers zijn geïmporteerd. Inmiddels praat ook WHO-Secretaris-Generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus het communistische regime naar de mond en verliest hij zo zijn geloofwaardigheid. Blijkbaar staat de WHO reeds volledig onder controle van de Communistische Partij China.

Volgens Chinese informatie door insiders zouden alleen in Wuhan sinds 23 maart in de zeven staats-begrafenis-instituties ongeveer 40.000 urnen met as aan nabestaanden zijn uitgereikt. trekt men daarvan de sterfgevallen af, die zich doorgaans per jaar dagelijks in Wuhan voordoen, dan komt men sinds 23 Januari, dus ten tijde van het afsluiten van Wuhan, tot en met 23 maart op een toename van meer dan 30.000 overledenen. Bovendien wordt er bericht, dat de crematoria van Wuhan dagelijks 24 uur op volle toeren zouden draaien en dat talrijke mobiele crematoria in de provincie Hubei in bedrijf werden genomen.

Maar misschien wel de belangrijkste informatie is afkomstig van China’s grootste mobile telefoonbedrijven. Volgens hun officieel gepubliceerde statistieken moet sinds het begin van de Corona-crisis in China het aantal handy-gebruikers met meer dan 20 miljoen teruggelopen zijn – een schier ongelofelijk groot aantal en dit met inachtneming van de totale afhankelijkheid van Chinese burgers van hun smartphone.

65 – 80 miljoen mensenlevens op hun geweten

De leugenpropaganda van Peking is ongeëvenaard. Om het even, of het ooit ging om de vervolging van de grondbezitters, de vervolging van de intellectuelen, de Tibetanen, het Oeigoerse volk, bij de zogenaamde “Grote Sprong Voorwaarts”, bij de Culturele Revolutie, bij het Tiananmen-bloedbad, de christenvervolging of bij de vervolging van Falun Gong,resp.de aan deze mensen begane orgaanroof – steeds weer werd het Chinese volk en de Internationale Statengemeenschap bedrogen en om de tuin geleid.
Sinds de machtsgreep in 1949 heeft het Chinese communistische regime naar schatting 65 – 80 miljoen mensenlevens op zijn geweten. Deze zware misdaden tegen de menselijkheid behoren tot de donkerste hoofdstukken van de geschiedenis der mensheid. De westerse wereld moet eindelijk wakker worden! De Communistische Partij van China moet betalen voor haar misdaden.

Wij appelleren aan de Duitse regering, aan de leden van het Duitse Parlement en aan alle staten van de vrije wereld: Stelt U het communistische regime van de Volksrepubliek China verantwoordelijk voor zijn misdaden en voor de globale schade door COVID-19.

Hubert Körper, Arbeidscommissie China
Internationale Maatschappij voor Mensenrechten IGFM – Duitse afdeling

Door: David Berger.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://philosophia-perennis.com/2020/04/19/menschenrechtsorganisation-igfm-pekings-corona-luegenpropaganda-ist-beispiellos/