Sprookje uit 1001 Nacht: Würzburg-killer Abdirahman J. – Slachtoffer van Nazi’s in Chemnitz?

Door: Redactie JouWatch.

Of de afgewezen Somalische asielzoeker, die afgelopen vrijdag in Würzburg die vrouwen neerstak en zeven andere uiterst zwaar verwondde, heeft slimme advocaten en adviseurs uit de gelederen van “geëngageerde” vluchtelingenhelpers – of hij is ondanks zijn zogeheten “psychische aandoening” clever genoeg om te weten welke knoppen hij bij Duitse goedmenschen en journalisten moet indrukken, teneinde van het daderschap weer rap terug te keren naar het slachtofferschap: Uit het niets is nu een video opgedoken, waarin hij kond wenst te doen van de zogeheten “Nazi-aanvallen” in Chemnitz 2018.

De “Welt” https://twitter.com/kranzschwinger/status/1409864898033692672?s=21 vond gisteren, nog geen 80 uur na het misdrijf niets belangrijkers over het onderwerp Würzburg dan deze melding, volgens welke de killer een goede twee-en-een-half jaar geleden op video over de (tot nu toe niet bewezen) “hetzejagerijen” in de Saksische stad sprak – en zich daarnaast uitliet over het plan om het Oosten (waar hij destijds een verblijfsplaats had gevonden) te verlaten. Alle in hun geloof geschokte vrienden van de welkomstcultuur en professionals van de in Duitsland tot in de perfectie gebrachte dader-slachtoffer-inversie kunnen opgelucht ademhalen: Uiteindelijk is de getraumatiseerde vluchteling dus het eigenlijke weerloze slachtoffer; Duitse Nazi’s hebben hem – dat moet hier althans gesuggereerd worden – tot vertwijfeling en waanzin gedreven, uit welke hij tenslotte tot zijn gruweldaad moest kom en. Eigenlijk kon hij er helemaal niets aan doen.

Ook al heeft vermoedelijk nog niemand het zo duidelijk geformuleerd of openlijk uitgesproken: In exact deze richting, daar kan vergif op ingenomen worden, gaan de gedachten van geesteszieke xenofielen en veelkleurigheids-visionairs, voor wie alle nieuwkomers niet alleen “Gods Evenbeeld https://www.welt.de/vermischtes/article224277378/Volker-Kauder-CDU-Jeder-Fluechtling-ist-Ebenbild-Gottes.html” (ex-CDU-secretaris-generaal Volker Kauder) zijn, maar zoiets als edele wilden, betere mensen dan wij, alle Duitsers, die ons “zo veel schenken en brengen”. In geen enkel land op de wereld worden moordenaars terroristen, fanatici en recidivisten met de passende etnische achtergrond zo verheerlijkt en heilig verklaard als in dit “beste Duitsland aller tijden”. Voor het geval Abdirahman J. met verwijzing naar zijn – zogenaamde of feitelijke – Chemnitz-verweer hoopt op een bonus voor de rechtbank,, dan heeft hij definitief op het juiste paard gewed. (DM)

Door: Redactie JouWatch.
Vertaling: Theresa Geissler.
Bron: https://www.journalistenwatch.com/2021/06/30/maerchen-nacht-wuerzburg/